Badia en Comú organitza una jornada per parlar de codi ètic i bon govern


La jornada serà dissabte 12 a les 11:00 al local d’ICV ( Menorca 4, local) oberta a la ciutadania

El passat mes de febrer l’equip de govern va posar sobre la taula la necessitat de parlar i arribar a un acord per definir un codi ètic i de bon govern per a tots els càrrecs públics de l’ajuntament. La importància del tema va fer que es decidís aplaçar el seu treball i debat per a aquest mes de març per tots els grups municipals. BeC ha treballat la seva proposta i la vol posar en comú amb la ciutadania abans de fer-la arribar a la resta de grups municipals. Per això, BeC organitza una jornada de debat i posada en comú del què hauria de ser un codi ètic dels càrrecs públics, les seves obligacions i compliment amb la llei de transparència.

La jornada començarà a les 11 tindrà una durada de 90 minuts aproximadament i estarà oberta a tothom que vulgui participar. Ens podeu fer arribar les vostres aportacions a info@badiaencomu.cat si no podeu assistir a les jornades. L’espai que hem triat per a aquesta jornada és el local de ICV al carrer Menorca nº4.

Badia en Comú

transparencia