El ple municipal aprova una moció de BeC en suport a la medicina ambiental i per impulsar el projecte sanitari “Patologia ambiental per a professionals de la salut pública”


Una proposta de Bec de rebuig a les agressions feixistes a Sabadell es va convertir en una proposta d’acord també va ser aprovada pel ple. L’aprovació de l’ampliació de competències en la gestió i cobrament de taxes a favor de la Diputació va sortir endavant gràcies al vot positiu del PP i amb el vot en contra de BeC.

Proposta d’acord en defensa de les 6 línies de P-3 a Badia i contra les agressions feixistes a Sabadell

Sempre estarem en la defensa de l’educació pública universal i de qualitat”, amb aquestes paraules reafirmava Eli Ruiz com a portaveu de BeC el nostre recolzament a la proposta d’acord en defensa de l’Educació Pública. Tots els grups municipals varen donar suport a un manifest que demana “el manteniment de les 6 línies existents de P-3 per al curs 2016-2017 al nostre municipi” com a reivindicació central. Aquest manifest és un instrument més en la línia de continuar treballant i lluitant fins aconseguir aquest objectiu final.

També va ser aprovada com una proposta d’acord la moció presentada per BeC contra els atacs feixistes ocorreguts a Sabadell les passades setmanes. L’acord demana el “rebuig i condemna dels atacs ocorreguts a Sabadell contra el Casal l’Obrera, les amenaces i agressions a joves militants d’esquerres, així com les pintades al Centre Cívic de Gràcia”. Tots els grups van mostrar el seu suport vers les víctimes així com una ferma condemna de “ els atacs de grups d’ideologia feixista, totalitària, xenòfoba o homòfoba”.

Aprovació de la l’ampliació de la delegació de competències en la gestió del cobrament de taxes per part de la Diputació

A la tercera ha anat la vençuda” i el PSC va aconseguir aprovar aquesta ampliació de la delegació de cobrament de taxes amb el vot del regidor del PP que ahir s’estrenava al ple municipal. BeC vam tornar a votar en contra davant la delegació, entre d’altres, del cobrament de taxes del pàrquing de l’avinguda de Burgos del qual encara no està constituïda la junta d’usuaris després de 12 anys, després de quasi un any des de l’inici de la nova legislatura i de la que tenim serioses dubtes s’estiguin fent del tot bé algunes coses. El recolzament de l’únic regidor del PP, que ahir prenia possessió del càrrec, va ajudar al PSC a tirar endavant aquesta ampliació que havia sigut retirada varies vegades del ple per manca de suport de la resta de grups municipals.

Precs i preguntes

Finalment BeC vam fer varies preguntes a l’equip de govern al voltant de “l’abocador il·legal existent al Machado, els aparcaments del carrer Santander, les queixes dels veïns i veïnes del carrer de Segovia i sobre la reunió que el regidor d’habitatge ha tingut amb els responsables de l’oficina municipal d’habitatge de Montornès. L’equip de govern va prendre nota de les peticions i va respondre de manera superficial algunes de les qüestions plantejades.

defensa de les 6 lineas

Acord rebuig feixistes

Badia en Comú
Regidors/es de Badia en Comú

Font de la imatge: Web Ajuntament