Badia en Comú (BeC) celebra l’assemblea mensual fent un repàs a la feina feta a l’ajuntament aquest primer any


Ara fa un any que BeC va constituir Grup Municipal a l’ajuntament després de les eleccions municipals. El proper dimarts 24 a les 18:30 a la Biblioteca Vicente Aleixandre, BeC convoca a l’assemblea mensual en la que farà rendiment de comptes de la feina feta.

Primers dotze mesos: impuls de les propostes del nostre programa electoral

El Grup Municipal de BeC farà una explicació com a rendiment de comptes a l’assemblea mensual. Analitzarem la feina feta i programarem la que farem el proper any com a Grup Municipal i organització política.

En aquest primer any de treball, BeC ha presentat una trentena de mocions, un bon grapat de preguntes al govern municipal, denuncies com les de ITV dels vehicles municipals o l’abocador al Machado, organitzat assembles, xerrades i activitats, propostes al debat de pressupostos i ordenances, recolzat lluites socials com les dels treballadors de Delphi o Movistar, o reclamant la posada en marxa dels pressupostos participatius o d’un Codi Ètic entre els regidors i regidores municipals.

Per això, les regidores del Grup Municipal el proper dimarts 24 a partir de les 18:30 a la Biblioteca Vicente Aleixandre celebrarem la nostra assemblea mensual per debatre els temes del ple de maig i farem un repàs de la feina feta com a forma de rendiment de comptes a la nostra assemblea. L’acte serà obert a la participació de la ciutadania.

Badia en Comú

Cartel Asamblea BeC