El Grup Municipal de BeC visita l’hort comunitari


El passat dijous un grup de membres de BeC van visitar les instal·lacions de l’hort comunitari per conèixer de primera mà tot el que s’està fent per part de l’Associació Catalunya Sostenible i el Pla de Desenvolupament Comunitari. La visita va servir per poder explicar els projectes i establir canals de comunicació entre els i les responsables del projecte i BeC.

Ha estat un acostament directe a un projecte que pot tenir molt recorregut al nostre municipi. Només cal creure-hi i mans per col·laborar-hi”, ha declarat Joseé Pérez, regidor de BeC a l’ajuntament. Acompanyats de l’Alexandra ( responsable del PDC a Badia), el Santi (tècnic especialista en horts urbans) i Montes de l’Associació Catalunya Sostenible han visitat els horts i escoltat explicacions sobre els projectes que tenen pensats per a aquest equipament. “La idea és que la ciutadania faci seu aquest espai de contacte amb la natura i convivència entre persones on l’hort és una excusa per passar una bona estona” ha comentat José Montes.

Des de BeC han fent esment al ple suport que iniciatives com aquesta tenen per part nostra. Creiem que iniciatives com aquesta han de tenir tot el suport institucional i associatiu possible. “Són un molt bon exemple de treball social i comunitari des de l’horticultura”, ha comentat Eli Ruiz de BeC.

Badia en Comú