Aquest dissabte 23 s’organitza una jornada de convivència amb els nens i nenes palestins participants de la campanya “Vacances per la pau”


Una desena de nens i nenes procedents dels camps de refugiats de Palestina seran els protagonistes de Vacances per la Pau aquest any. Les persones que formem Badia en Comú els hem organitzat una jornada on l’aigua i la convivència amb d’altres nens seran els eixos centrals.

El proper dissabte 23 ens visitaran Badia nens i nenes de camps de refugiats de Palestina. El projecte organitzat per la Intersindical Alternativa de Catalunya (CATAC-IAC) busca sensibilitzar els catalans sobre la situació que viu el poble palestí a causa de l’ocupació israeliana. El programa està basat en la pedagogia de la no-violència i de la interculturalitat. La Intersindical Alternativa de Catalunya  critica “el tracte inhumà i humiliant” que rep el poble palestí als seus territoris com a “conseqüència de la restricció dels seus moviments”.

Fins ara els menors que participaven en aquest projecte provenien de Cisjordània. La novetat d’aquest any rau en la incorporació d’infants procedents de la franja de Gaza.

Els nens i nenes, d’entre 10 i 12 anys, estaran dues setmanes a Barcelona. Al llarg d’aquests dies, participaran en diferents activitats, com un taller de castells o dansa, una excursió al Tibidabo o al Zoo de Barcelona, entre d’altres. Dintre d’aquestes activitats visitaran Badia on els acompanyarem a passar una jornada de jocs i convivències a les piscines de El Bosc tancat de Cerdanyola.

La visita s’emmarca dins de la iniciativa Vacances per la Pau que des de l’estiu de 2008 organitza la Intersindical Alternativa de Catalunya.

Badia en Comú organitza aquesta jornada en col·laboració amb CATAC-IAC

Aquest serà el segon any en el que la col·laboració entre CATAC i BeC facilita l’organització d’aquesta jornada lúdica. Badia en Comú agraeix la col·laboració i facilitats que la direcció de EL Bosc Tancat ens ha posat a l’hora d’organitzar la jornada, així com de totes les persones que ho faran possible amb la seva presencia i ajuda.

Badia en Comú

Vacances per la Pau any 2015

Vacances per la Pau any 2015