Badia en Comú participa de l’ofrena floral en defensa d’un catalanisme popular garant de drets i justícia social


BeC ha fet entrega de l’ofrena en mans de l’Adrià i l’Eothain com símbol del lligam entre generacions que continuem treballant per “la defensa del dret dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur lliurement, amb dignitat i respecte”

A quarts de dotze la comitiva de BeC, encapçalada per l’Adrià i l’Eothain, van dipositar l’ofrena floral a l’escultura de l’Oreneta. La idea de no quedar-nos en una commemoració del passat i fer-ho pensant en el present i el futur era el centre dels comentaris dels diàlegs entre els integrants de la comitiva. En paraules de Jose Pérez, regidor de BeC, “no ens quedem en una commemoració del passat, sinó que aquest any volem tornar a proclamar la defensa del dret dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur lliurement, amb dignitat i respecte”.

Amb la participació a l’acte Badia en Comú ha volgut retre homenatge a totes les persones que continuen treballant en la defensa de la idea central del catalanisme de base popular per articular la base de la nova Catalunya a construir, amb plena sobirania i justícia social.

Badia en Comú

Foto de grup Diada 2016