Badia en Comú (BeC) anima a la ciutadania a participar de l’acte de presentació d’un “País en Comú”


L’assemblea de BeC celebrada ahir va acordar promocionar l’assistència a l’acte que es celebrarà diumenge 29 a les 11 hores a les Cotxeres de Sants

Assemblea pre-pleno de gener

Com cada mes, BeC va celebrar l’assemblea on van tractar els temes per al ple d’avui dimecres. A l’assemblea van sortir un llistat de preguntes i temes a debatre al ple, a més de valorar les mocions proposades per AEB i la defensa de les que presentem com a BeC: una proposta per a que les institucions assessorin i ajudin a les famílies a reclamar el pagat de més als bancs a causa de les clàusules terra de les seves hipoteques i una altra de recolzament de la campanya “Casa Nostra, casa vostra”. El ple ordinari serà aquesta tarda a partir de les 18:30 hores a la sala de plens de l’ajuntament.

Assistència al acte de presentació d’Un país en Comú

L’assemblea va debatre aquest punt i es va acordar animar els i les badienques a anar a l’acte de diumenge 29 a les Cotxerers de Sants. Per anar-hi plegats hem quedat a les 10 hores a l’estació de la RENFE de Barberà.

L’assemblea va decidir organitzar una trobada per treballar els documents de redacció en el que es fonamenta la nova organització que s’està gestant a Catalunya. “Un país en Comú” es el títol d’un Manifest que animem a signar i que explica com a principal objectiu la creació d’una organització comuna que esdevingui alternativa al discurs conservador a Catalunya. L’Assemblea de BeC va debatre sobre el procés en el que es troben Podem, EUiA, Barcelona en Comú i ICV per a constituir una nova organització des de la confluència entre tots ells.

L’acte de presentació serà el diumenge 29 a les 11 hores a les Cotxeres de Sants. Des de badia en Comú us animem a participar-hi ja que com deia Joan Fuster “La política la fas o te la fan”.

Badia en Comú

http://unpaisencomu.cat/es