Es presenta al Vallès la Xarxa Municipalista Contra el Deute i les Retallades


 

Dimarts 20 de juny a les 19:30 al Passeig de Manresa de Sabadell tindrà lloc la presentació de la Xarxa Municipalista Contra el Deute i les Retallades al Vallès. Aquesta xarxa pretén coordinar moviments socials, plataformes, ajuntaments, partits polítics i candidatures municipalistes per construir un municipalisme més autònom i denunciar l’asfixia financera que és sotmet als ajuntaments des del govern de l’Estat espanyol per mitja del deute i el sostre de despesa.

En la presentació participarà Iolanda Fresnillo, membre de l’observatori DESC, qui explicarà com el deute ha estat una eina per treure autonomia als ajuntaments a partir de la modificació de l’article 135 de la Constitució del 78, la llei Montoro (LRSAL) i altres normatives i lleis des del govern de l’Estat espanyol mitjançant el Ministeri d’hisenda. Després Marc Pérez, membre de la Xarxa Municipalista Contra el Deute i les retallades, explicarà detalladament quina és la finalitat, el funcionament i les accions que es duran a terme a partir d’aquesta presentació pública.

Sabadell a 12 de juny de 2017