Badia en Comú participarà de l’acte organitzat per Catalunya en Comú el proper dimarts a Santa Perpètua


El proper dimarts 5 Catalunya en Comú organitza a Santa Perpètua un acte per explicar i debatre el posicionament a adoptar davant l’anunci de convocatòria realitzada pel govern de la Generalitat per el proper 1 de Octubre.

Reunió del coordinació de Badia en Comú

El passat dimecres 30 BeC va reunir el Grup de Coordinació per organitzar l’inici del Curs polític on el debat sobre el posicionament davant la convocatòria de l’1 d’octubre i el temes municipals van ser els punts centrals. Catalunya en Comú organitza un acte a Sta. Perpètua per debatre sobre el posicionament davant l’1 d’octubre i la comissió de coordinació de BeC va decidir animar a tota la ciutadania i militància de BeC a assistir-hi. “Volem introduir nous elements per consensuar el nostre posicionament i actitud davant la convocatòria de l’1 d’octubre. Tot i que pensem que no és el referèndum que necessitem per sortir de l’actual situació política, trobem necessari aquest tipus de debats per prendre una actitud davant la legitima mobilització que ben segur es produirà el proper 1 d’octubre. Per això, animem a la ciutadania a assistir-hi per obtenir noves informacions sobre les quals fonamentar la seva decisió al respecte”, va exposar Jose Pérez com a portaveu del Grup Municipal de BeC.

L’acte tindrà lloc dimarts 5 a les 19,30 al Centre Cívic el Vapor de Sta. Perpètua. Sortirem des de Badia ( Plaça major) a les 19 hores.

Us animen a participar-hi!