Comunicat de Badia en Comú


Aquest matí la Guardia Civil ha entrat a les conselleries d’Economia, d’Afers Exteriors, Governació i Afers Socials. Hi ha una dotzena de detinguts, entre ells el secretari general d’Economia, Josep Maria Jové; el secretari general d’Hisenda, Lluís Salvadó, i el director general de Patrimoni, Francesc Sutrias.

Ens trobem davant de la suspensió de facto de l’autonomia de Catalunya, amb l’aplicació encoberta de l’article 155 en la que el govern de Rajoy llença una ofensiva autoritària contra les llibertats i els drets civils de tots i totes.

Davant d’aquests atacs a l’autogovern de Catalunya és el moment de mobilitzar-nos com mai i, per això, cridem a participar a la concentració convocada a les 20 hores a la Plaça Major de Badia així com fer-ho a totes les concentracions convocades per protestar contra la vulneració dels drets fonamentals i la sobirania de Catalunya.

 

Badia en Comú