Estem de festa major!


Un any més la barraca de Badia en Comú s’omple d’activitats lúdiques i reivindicatives, riures i abraçades per passar una bona estona per la Festa Major de Badia

Activitats obertes a tothom

Aquest any les persones que formem Badia en Comú us proposem passar una bona festa major amb diferents activitats a la nostra caseta. Amb aquestes activitats volem contribuir a tenir una millor festa major on la que pugueu passar estones lúdiques sense perdre el sentit solidari i reivindicatiu propi de BeC.

Divendres 15 a les 21 hores tindrem sessió de rap amb les “Niñas perdidas” que faran de la barraca de Bec un espai de reivindicació de la llibertat d’expressió i el feminisme.

Dissabte a les 11 del matí farem un partit dels “alls stars” de Basket amb els i les companyes d’AEB a les pistes de les Illes Balears. Després farem un vermut popular a la nostra carpa. Vine a jugar amb nosaltres!!!

Dissabte a les 16 hores organitzem el II torneig Internacional de Jocs de Dames “Vila de Badia”. Per apuntar-vos ( places limitades a 20 participants) ho feu a la nostra barraca directament.

Dissabte nit, música Folck en directe amb la banda d’en Xavi. Hi haurà micro obert per si t’animes a cantar en directe.

Diumenge matí a les 12 tenim partides de dards mentre ens prenem un vermutet i després un dinar solidari “de traje”. El fons de la recaptació hi aniran a l’Associació contra l’Esclerosi Múltiple de Badia amb els i les que tindrem una xerrada a un cafè tertúlia. Aquesta activitat estarà ubicada entre les casetes de BeC i AEB ja que és una activitat organitzada de manera conjunta. Per tant, porta alguna cosa de menjar per compartir, nosaltres posem la beguda i una guardiola on posaràs la teva voluntat per col·laborar amb l’Associació contra l’esclerosi Múltiple.

Vine, participa i fes de la festa major una festa popular!!!!

Badia en Comú