Assemblea mensual de Badia en Comú (BeC)


Dimarts 23 a l’Escola La Sardana BeC organitza l’assemblea mensual per tractar els temes del ple municipal de febrer. L’entrada i participació activa és oberta a a tothom.

Trasllat a l’Escola La Sardana

Aquest mes de febrer l’assemblea mensual (prepleno) de BeC es trasllada a l’escola La Sardana ja que la Biblioteca no estava disponible. Com cada mes, el grup municipal exposarà els temes que es tractaran al ple i s’adoptaran els posicionaments que l’assemblea acordi. Entre tots i totes les assistents farem arribar les preguntes i inquietuds a l’equip de govern que considerem, al mateix temps que els assumptes que com a BeC considerem importants. L’assemblea és oberta a tothom que respecti les regles que ens hem dotat a BeC d’acord amb el nostre codi ètic consensuat.

Inici de xerrades sobre l’esquerra del segle XXI

Aquesta mateixa setmana, dijous a les 19 hores s’iniciaran el cicle de 6 xerrades organitzades per BeC que tractaran diferents temes centrals per a l’esquerra del segle XXI com són el treball, els drets i llibertats, el model social i econòmic o la sostenibilitat i el decreixement. Aquest cicle de xerrades duraran fins el mes de Juny i tenen com a objectiu donar eines per repensar l’acció transformadora de l’esquerra al segle XXI per enfocar els problemes col·lectius que tenim com a societat.

Les xerrades-debats seran dirigits per especialistes en les diferents matèries i es faran a la Biblioteca a excepció d’aquesta primera que serà a l’escola La Sardana.

El programa complet és:

  • 25 de febrer: Una economia al servei de la gent
  • 31 de març: Un clima de Nord d’Àfrica a Catalunya?
  • 13 d’abril: Amb renovables n’hi ha prou?
  • 19 de maig: Hi haurà treball digne per a tothom?
  • 2 de juny: Constitució, Quina volem? Com la fem?
  • 7 de juliol: Vella i nova política

 

Badia en Comú

     Cartel EconomiaPre-pleno febrero 2016