Badia en Comú participarà de l’ofrena floral de l’onze de setembre


Un any més l’assemblea de Badia en Comú farà acte de presència a l’ofrena floral que es farà al monument de l’oreneta el proper dimarts 11 de setembre Diada nacional de Catalunya. A les 11 del matí ens trobarem a la Plaça major hi anirem a fer la tradicional ofrena floral.

Aquest any, una vegada més, l’ofrena de Badia en Comú farà un crit d’atenció conta les polítiques d’immigració i refugiats dels estats de la UE que han convertit les nostres fronteres i mars en llocs de patiments, mort i vulneracions de drets humans. Des de BeC seguim defensant una política d’acollida de refugiats mitjançant vies segures i una política d’immigració que lluiti contra les màfies que fan negoci a causa de la desesperació de milions de persones que busquen un lloc on començar una nova vida fugint de societats en guerres, empobrides on no es respecten els més bàsics drets humans.

Des de Badia en Comú animem a la ciutadania i a tothom que vulgui acompanyar-nos a l’ofrena floral.

Badia en Comú