Badia en Comú reclama la millora de l’accessibilitat i senyalització a la zona del CAP en tant que durin les obres de l’ascensor


La realització de les obres de construcció d’un ascensor que millori l’accessibilitat entre els carrers de la Bètica i l’Avinguda Mediterrània estan generant molts problemes de mobilitat i, en especial, als ciutadans i ciutadanes amb mobilitat reduïda. Des de Badia en Comú la setmana passada vàrem fer arribar una queixa per la inexistència de rampes a les voreres cosa que impossibilitava el pas de cadires de rodes, cotxes o persones amb dificultat de mobilitat. Davant la nostra reclamació es van fer unes rampes provisionals, però que no han estat convenientment senyalitzades. Això fa que ens hem trobat cotxes aparcats davant les rampes que impossibilitat el seu ús. “Demanem una intervenció urgent a la zona del CAP amb la senyalització de les rampes d’accés per a persones amb mobilitat reduïda així com la prohibició d’aparcar al davant”, exposa la petició a la responsable de l’àrea de Territori.

Des de BeC creiem que la realització d’obres sempre ha d’anar acompanyades de mesures per a la minimització d’inconvenients i malestar per als veïnes i veïnes del nostre municipi. Per això, qualsevol obra que es faci a l avia pública ha de tenir “mesures per evitar sorolls, pèrdues innecessàries d’aparcaments, mesures de protecció i accessibilitat”, ha manifestat el regidor de BeC José Pérez.

Badia en Comú

rampa Bética