Comunicat de BeC


Amigues i amics;

Com bé sabeu aquestes eleccions municipals no trobareu la papereta de Badia en Comú (BeC) al col·legi electoral, després d’un procés intern de debat i reflexió hem decidit no presentar-nos a les eleccions d’aquest any 2019. Per què ho hem fet? Després de molts anys de lluita, feina, suport mutu i d’encerts i errors, però sempre amb la determinació de fer de Badia un lloc millor per viure, les persones que integrem BeC creiem que era el moment de sumar amb altres forces i moviments del nostre municipi per intentar crear un moviment transversal i d’esquerres capaç de guanyar l’alcaldia i desenvolupar el projecte de ciutat que hem defensat.

 


Després de més de dos anys de feina compartida aquest projecte transversal va esdevenir en l’assemblea de TOTES FEM BADIA, que no és ni més ni menys que la candidatura municipalista que representa les inquietuds i les formes de fer de Badia en Comú, un espai assembleari obert a totes les persones d’esquerres i amb ganes de transformar el nostre poble. Aquest projecte està format per persones de diferents espais polítics i associatius del nostre municipi; per tant, a Totes fem Badia trobareu persones militants de BeC i d’altres espais polítics com l’AEB entre d’altres.

 

Creiem que Badia no pot assumir un nou mandat amb el PSC al govern del municipi. Badia a perdut innumerables oportunitats en temes tan capitals com infraestructures, cultura, finançament, joventut o gent gran… Molts projectes que farien que Badia i les seves veïnes i veïns tinguéssim els serveis que ens mereixem i per aquests motius hem de fer un canvi de 180º en les polítiques del nostre municipi, hem de posar al capdavant del nostre ajuntament persones compromeses amb el municipi amb els moviments associatius i popular, feministes, antifeixistes, anti-capitalistes i d’esquerra. En definitiva amb totes les badienques i badiencs, que no són altres que els valors i principis que hem defensat des de Badia en Comú des de la nostra creació.

 

Per tant, el pròxim 26 de maig com hem dit no trobareu la papereta de Badia en Comú, però trobareu el projecte al qual donem ple suport: Totes fem Badia. Un projecte municipalista, d’esquerres, feminista, transversal i sobretot un projecte guanyador.

El proper diumenge VOTA Totes fem Badia.

#PERSONESCOMPROMESES

 

Assemblea de Badia en Comú (ICV, EUiA i Podem Badia)
Acte fi campanya