El Comú de Badia escull una nova coordinació local


Amb l’objectiu de recolzar el projecte política de Catalunya en Comú, el Comú de Badia impulsa una reorganització cara a les eleccions del 10-N

Nova coordinació executiva

L’assemblea en la que van participar una vintena de veïns i veïnes de Badia van triar una nova comissió de coordinació executiva formada per Loles Pérez-Hita, Nerea Garcia, Antonio Molina, Joaquin Nogués, Encarna Ariza y José Pérez. Aquesta comissió s’encarregarà d’organitzar les accions i campanyes de Catalunya en Comú a Badia del Vallès durant els propers 2 anys a la qual s’aniran incorporant els membres que l’assemblea consideri necessari.

Així mateix, es va decidir celebrar una altra trobada dimarts 15 d’octubre a les 18 hores al local del carrer d’Oviedo 3 per preparar la campanya electoral de Catalunya en Comú a les generals del 10 de novembre. Aquesta trobada serà oberta a tothom que hi vulgui donar un cop de mà.

Aposta per Totes fem Badia a nivell local

L’assemblea de El Comú de Badia va ratificar per unanimitat recolzar i reforçar a nivell local el projecte de Totes fem Badia a on ens sentim plenament identificades i representades. En paraules dels assistents a l’assemblea “el nostre projecte local es i serà Totes fem Badia. A nivell nacional i estatal treballarem per a que Catalunya en Comú-Podem puguem impulsar les nostres polítiques a favor de la lluita contra la pobresa, les precarietats, les desigualtats i el canvi climàtics des de plantejaments d’esquerres, feministes, ecologistes i la participació”.

Adhesions a Catalunya en Comú

Des del Comú de Badia iniciarem una campanya per animar a la ciutadania a inscriure’s a Catalunya en Comú a través de la web https://catalunyaencomu.cat/ca per a poder participar i informar-se de les nostres propostes.

El Comú de Badia