Eleccions 10N


Avui és un dia històric!  Pedro Sánchez i Pablo Iglesias acaben de presentar un preacord per formar un govern de coalició progressista que respongui al mandat de les urnes, un mandat plural, divers i plurinacional que vol deixar enrere les majories del bipartidisme.

Aquestes eleccions han confirmat que la majoria de progrés continua sent més amplia que la de dretes. El fort ascens de l’extrema dreta però, ens obliga a totes les forces democràtiques i progressistes a construir-hi un dic de contenció per protegir les conquestes i els avenços guanyats , que són les pròpies bases constitutives de la democràcia.

Amb els resultats del passat diumenge hem aconseguit dos dels nostres objectius: 1⃣ consolidar la nostra força en el territori, mantenint set diputades, i 2⃣ aconseguir un govern de coalició a l’estat que tingui com a prioritat lluitar contra la regressió dels drets i les retallades dels serveis públics.

 Avui volem donar precisament les gràcies als i les 1.545 badiencs i badienques que han confiat en nosaltres aquestes eleccions, així com a totes les persones que ens heu ajudat a tirar endavant aquesta campanya. Hem estat la segona llista més votada a Badia amb un 22 % dels vots emesos i farem valdre aquest recolzament duent els problemes i necessitats que tenim al nostre municipi a les institucions adients per tal de donar-li solucions.

Sense el vostre esforç i la vostra confiança, el preacord de govern que s’ha signat avui entre el PSOE i Unides Podemos-En-Comú Podem no hagués estat possible. Avui més que mai podem dir ben alt que “Sí se puede”

En Comú-Podem de Badia del Vallès