Trobada amb el diputat d’En Comú Podem


El Comú de Badia organitza el proper dissabte 7 una trobada amb el company i diputat al Congrés dels Diputats Joan Mena per analitzar i parlar del pacte de govern entre Unidas Podemos i el PSOE.

La necessitat de poder parlar de manera calmada i analitzar l’acord per arribar al pacte de govern al govern estatal ha fet organitzar una trobada amb en Joan Mena. L’acte consistirà en una xerrada amb una altra persona integrant del Comú de Badia per anar introduint els temes centrals d’aquest pacte de govern. La idea es finalitzar amb un debat obert amb tots els assistents a l’acte on posar en Comú idees al respecte.

L’acte organitzat per El Comú de Badia i Podem Badia es farà el proper dissabte 7 a les 12 hores al Parc Joan Oliver. Durant el matí hi haurà una carpa informativa amb exposició de llibres de segona mà i productes de comerç just. L’acte finalitzarà amb un vermouth popular per commemorar el 8 de març com a dia de lluita contra el model patriarcal i vers un món sense masclismes, discriminacions ni violències cap a les

dones.

Us hi esperem el proper dissabte 7 a les 12 hores al Parc Joan Oliver!

El Comú de Badia del Vallès

Joan Mena